CUSTOM SHOP egyedi szekcionált garázskapu program

ÖN MEGÁLMODJA, MI MEGVALÓSÍTJUK

Több évtizedes tapasztalattal és magas szintű innovációval létrehoztuk Európa legnagyobb

egyedi garázskapu választékát.

A különleges kapuk iránti szenvedélyünket leginkább a CUSTOM SHOP garázskapu megoldások képviselik.

A nagy szilárdságú, megerősített magas minőségű alumínium keretszerkezet, a Ön által megálmodott és  kiválasztott burkolat sajátosságaihoz illesztve,(BFA) furatok 35 mm-ként a különböző burkolati elemek felerősítéséhez készül.

A vezetősin, és a tokrendszer az ipari kapuk robosztus nagy terhelhetőségű megoldásait ötvözi az innovatív technikával.

Egyedi garázskapu programunknak köszönhetően kielégítheti az Ön függetlenségét,  kreativitását, és a formai összhang utáni vágyát. Különleges garázskapuink, akár külső homlokzati síkban nyíló kivitelben is készülhetnek, egyedi, formabontó megjelenéssel.

Külső homlokzati síkban nyíló egyedi garázskapuink, valóban, egyszeri és személyes formavilágot képviselnek. Fa, fém, alumínium, kő, réz   – a burkolatoknál szinte határtalanok a lehetőségeink.

Külső homlokzati síkban nyíló egyedi garázskapuink kivitelezésénél akkor végezünk tökéletes munkát, ha az igazán innovatív technikával fejlesztett garázskapu rejtve marad, tökéletesen beleolvadva környezetébe

Az alumínium lemezburkolatba történő felületmarás által, lehetőség nyílik arra, hogy a garázskapuja valami igazán személyeset képviseljen.

Akár cég logója, akár egy személyes motívum kerül garázskapujára, az Ön kreativitása az Ön döntése.

További Információ